Stor rugby-lørdag i vente for Erritsø

Pressemeddelelse, udsendt fredag den 3. sept. 2021

RUGBY. Lørdag den 4. september er Erritsø GIF Rugby vært for den første hjemmekamp for voksne spilere i over et år. I et topopgør i 2. division vest kommer Aalborg/Holstebro kommer nemlig på besøg. Samtidig spiller Erritsøs talentfulde U14-hold den afgørende DM-runde om medaljefordelingen. Det foregår hos RK Speed i Kastrup, hvor landets rugbyungdom har sat hinanden stævne.

Ungdomsansvarlig og næstformand i Erritsø GIF Rugby, Jan ’Bubsi’ Nielsen, er optimist og siger:

”Vores U14-hold er en af kandidaterne til DM-titlen. Det ligner på forhånd et opgør imellem vores U14-hold og Gentofte, når guldmedaljerne skal uddeles.”

De unge talenters træner, Morten Jørgensen, er ligeledes optimist. Det skyldes især U14-holdets flotte rugbyspil i ungdomsstævnet på hjemmebane sidste lørdag.

Erritsøs U14-mandskab mødte sidste lørdag på hjemmebane blandt andre Gentofte. Lørdag eftermiddag bliver det en ny duel imellem de to klubber. Om DM-guldet. Foto: Erritsø GIF Rugby.

Topopgør hjemme i 2. division vest

Erritsøs førstehold i 2. division vest lægger samtidig bane til et ægte topopgør. Ligaens nummer 1, Aalborg/Holstebro, vil forsøge at gøre det svært for det lokale rugbymandskab at indhente nordjydernes 6 points forspring i tabellen. Erritsø ligger nummer 2. Kampen bliver for begge mandskaber den første i efterårssæsonen. Erritsøs cheftræner, Dennis Graversen, tror på sit hold og han tilføjer:

”Det bliver godt for gutterne igen at spille på eget græs. Foran eget publikum. Vi er blevet enige om, at kampen mod skal være en tak til alle medlemmer og frivillige i vores klub, som hen over året har knoklet for at skabe de flotte nye rammer for rugbysporten her i lokalområdet.”

Opgøret Erritsø GIF mod Aalborg / Holstebro spilles på det nye rugbystadion på Snaremosevej 67 og starter kl. 14.00.


Erritsøs veteran Michael Axø forsvarer Erritsøs boldbesiddelse mod Aalborg RK. Fra et tidligere møde imellem de to rugbyklubber. Foto: Erritsø GIF Rugby.

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts