Masser af unge spillede rugby i Erritsø GIF

Pressemeddelelse udsendt søndag den 29. august 2021

RUGBY. Den lokale rugbyklub fra Erritsø GIF var i lørdags vært for et af landets største rugbystævner for børn og unge. Rugbyklubber fra Sjælland, Fyn og Jylland deltog i stævnet med hold i rækkerne U10, U12, U14 og U16.

De nye, flotte rugbybaner på Snaremosevej i Erritsø dannede i lørdags rammerne for landets rugbyungdom. Rugbyklubber fra Dragør, Speed fra Kastrup, Gentofte, Frederiksberg, Hundested, Odense, Århus, Aalborg og Erritsø kæmpede fra formiddag til sen eftermiddagen i spillet med den ovale bold og de H-formede mål. Det blev en spændende og fornøjelig eftermiddag for rugbyfolket.

Næstformand og ungdomsansvarlig i Erritsø GIF Rugby, Jan ’Bubsi’ Nielsen var tilfreds og udtaler:

”Af tilbagemeldingerne at bedømme var det et vellykket rugbystævne. Vi så mange rigtig gode kampe i alle aldersklasser. Vores eget U14-hold er en af kandidaterne til DM-titlen, som afgøres i næste weekend i Kastrup. Det ligner på forhånd et opgør imellem vores U14-hold og Gentofte. Også i U12-rækken så vi flotte opgør, hvor Gentofte slog Dragør i finalen. Efter et tæt opgør.”

Fra U10-opgøret Frederiksberg RK v Gentofte. Foto: Allan Pertti Frandsen / Erritsø GIF Rugby.

En række frivillige og forældre fra Erritsø GIF Rugby havde lagt store kræfter i forberedelsen og gennemførelsen, blandt andet med hjemmebagt kage, som blev sponseret til værtsklubben. Endelig blev der langet mange grillpølser med brød og sodavand over disken ved boden, som var opsat på træterrassen foran klubhuset.

”Som lokal rugbyklub fik vi bekræftet, at vores nye rammer, som vi indviede tidligere på måneden, kan bære den store volumen af spillere, ledere, forældre og frivillige på en dag som i lørdags”,

slutter næstformanden. Han og alle øvrige i rugbyklubben ser frem til afgørelsen af DM for landets børn og unge rugbyspillere. Det foregår nu på lørdag hos RK Speed i Kastrup.

Kort videoklip fra lørdagens opgør Erritsø v Gentofte i U16-rækken kan ses her:

Erritsø GIF i røde trøjer møder Gentofte Rugbyklub i U16-rækken. En Gentofte-spiller har netop tacklet en boldbærende spiller fra værtsklubben. Fra lørdagens rugbystævne i Erritsø for børn og unge fra hele landet. Foto: Allan Pertti Frandsen / Erritsø GIF Rugby.

Udsigt fra nord mod syd. U-10 banen. Fra lørdagens rugbystævne for børn og unge fra hele landet. Foto: Allan Pertti Frandsen / Erritsø GIF Rugby.

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby, Allan Pertti Frandsen, formand.

Mobil +45 6139 3065, formand@erritsoerugby.dk

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts