Talent- og elitesatsning i Erritsø GIF Rugby

Pressemeddelelse, udsendt tirsdag den 11. december 2018

RUGBY. Rugbysporten i Fredericia og omegn går nye tider i møde. For Trekantsområdets eneste rugbyklub, som ligger i Erritsø, ansætter fra årsskiftet en ny cheftræner med en helt særlig talent- og eliteprofil.

Efter en række dygtige spillende trænere ændrer Erritsø GIF Rugby nu sin tilgang til valg af klubbens cheftræner. Formand for rugbyafdelingen i Erritsø GIF siden 1999, Kurt Due Petersen, udtaler:

Vores valg er efter 12 – 14 måneders screening faldet på Dennis Graversen. Han er 43 år og en af landets bedst uddannede rugbytrænere. I sit civile liv arbejder han som pædagog. Dennis har selv en fortid som rugbyspiller. Det var i Aarhus RK, som han var med til at sikre 7 DM-titler med.”

Når Dennis Graversen efter nytår starter som ny cheftræner i Erritsø GIF Rugby, skal han ikke selv kæmpe med spillerne inde på banen. Han skal derimod binde klubbens ungdom og seniorer tættere sammen, spotte nye talenter, samt træne og motivere førsteholdstruppen til at præstere og derved skabe en vinderkultur i klubben. Rugby-formanden i Erritsø tilføjer:

Dennis bliver vores første betalte rugbytræner nogensinde. Ansættelsen af ham som ny cheftræner i Erritsø Rugby markerer overgangen til en mere eliteorienteret tilgang til rugby i vores by og kommune. Desuden skal Dennis indgå i de forskellige trænerfora, som vores by og kommune i forvejen kører. For han er en virkelig kapacitet på talent- og eliteområdet og har masser at byde ind med”.

Dennis Graversen har World Rugby Level 2 certifikat, det højeste man som rugbytræner kan opnå nationalt, og det næsthøjeste internationalt. Ud over sine trænerkundskaber er Dennis Graversen en erfaren og aktiv rugbydommer. Han er desuden uddannet som World Rugby Coach Educator, samt World Rugby Referee Educator. Det vil sige, han er certificeret til at uddanne andre som træner og/eller dommer.

Ny cheftræner i Erritsø GIF, Dennis Graversen, i Dansk Rugby Unions træningsdragt.

Sideløbende med at udvikle og træne Erritsø GIFs førsteholdstrup, og sikre ”den røde tråd” fra ungdom op til senior, forsætter Dennis Graversen med at træne Danmarks U/18-landshold. Han er i færd med sin anden periode som ungdomslandsholdstræner og trives med at udvikle og motivere nye rugbytalenter.

Torsdag den 6. december holdt den nye cheftræner sit første møde med sine kommende spillere i Erritsø GIF. Spillerne tog godt imod deres kommende cheftræner, som fremlagde sine mål og planer for dem og for klubben. Dennis Graversen siger efterfølgende:

Jeg er spændt på at komme i gang med sæsonen og glæder mig til at træne Erritsøs mange talentfulde spillere. Og jeg er især spændt på at blive bindeleddet imellem ungdomsafdelingen og seniorerne.”

Ny assistenttræner bliver Kenneth Holm, der også træner Danmarks U/18-landshold. Holdleder Michael Axø, en gammel Erritsø-kæmpe, fortsætter og bliver det tredje ben i Erritsø GIF Rugbys nye trænerteam.

Formand for Erritsø GIF Rugby, Kurt Due Petersen (tv.) byder den nye cheftræner, Dennis Graversen, velkommen. Foto. Paul Erik Jensen, PR-ansvarlig.

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby

Allan Pertti Frandsen, senioransvarlig og næstformand, Mobil +45 61393065, senior@erritsoerugby.dk

Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: www.erritsoerugby.dk og www.facebook.com/EGIFRUGBY/?fref=ts