Erritsø vil gentage rugbysucces i Aalborg

Pressemeddelelse, udsendt fredag den 7. april 2017

RUGBY. 1. division, vest. Efter nederlag til to af landets Top-3 hold de to foregående weekender tørster Erritsø GIFs rugbyhold efter sæsonens første sejr. Først gik sidste sæsons bronzevindere Hundested RK sejrrigt ud af pokalkvartfinalen imod Erritsø den 25. marts. Og i lørdags den 1. april var det de danske mestre fra Aarhus RK, som kunne drage hjem efter sejr over Erritsø.

Lørdag den 8. april gælder det Aalborg RK Lynet, som sidste lørdag sad over i første runde af 1. division, vest. Så imens Erritsø allerede har to rugbykampe i benene mod absolutte tophold, skal aalborgenserne nu ud i deres sæsondebut.

Spillende rugbytræner i Erritsø GIF Rugby, tidligere landsholdsspiller Jan ”Bubsi” Nielsen, ser optimistisk på denne lørdags 1. divisionsopgør ude mod Aalborg RK. Formen blandt Erritsø-spillerne er skarp og rytmen i spillet, som indfandt sig i sæsonafslutningen 2016, er genfundet.

I den forløbne sæson blev ålborgenserne ganske vist nummer 5 i den landsdækkende SUPER 6. Men det forhindrede ikke Erritsø i efterfølgende at tage til Aalborg og slå nordjyderne ud af pokalturneringen. Det skete i sæsonens sidste kamp, og var lidt af en overraskelse. Især fordi Erritsø dengang stillede med et reservespækket hold. Til gengæld var Erritsøspillerne meget sultne efter sejr og var det bedste hold på dagen i en kamp, der blev vundet på tålmodig og klog rugby.

Erritsø satser på at gentage succesen i Aalborg, hive sæsonens første sejr hjem og få de første points på kontoen i rugbyens 1. division, vest.
Kampen spilles på nordjydernes bane på Johannesmindevej i Aalborg og starter kl. 14.

Erritsøholdet, der i november 2016, på nordjydernes bane, slog Aalborg RK Lynet ud af pokalturneringen. Foto: Katrine J. Møller / Erritsø GIF Rugby.

George Meldgaard med nummer 9 igangsætter endnu et Erritsø-angreb fra en løs klynge. Tidligere landsholdspiller Hans Erik Severinsen har sørget for at afskærme sin klyngehalf. Fra pokalkvartfinalen ude mod Hundested RK.

Spillende træner Jan ”Bubsi” Nielsen gør klar til staffespark. Fra hjemmekampen mod Aarhus RK den 1. april. Foto: Natasja Brodersen / Erritsø GIF Rugby.

Kampprogram og resultater i 1. division, vest, for dette forår findes her: http://www.rugby.dk/turneringer/2017-03-24-13-31-54/dm-2017-m/calendar/157

Stillingen i 1. division, vest, findes her: http://www.rugby.dk/turneringer/2017-03-24-13-31-54/dm-2017-m/table/157

Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby

Paul Erik Jensen, presseansvarlig, Mobil 61273891, paulerikjensen@hotmail.dk.

Allan Pertti Frandsen, senioransvarlig, næstformand. Mobil 61393065.