Erritsø 25Frederiksberg 0

Jubii endelig en sejr den trængte vi til men det blev ikke uden problemer at den kom i hus.Første halvleg var desværre præget af en masse fejl og dårlige afleveringer der var tre oplagte chancer vi kunne have scoret på men vi missede pga af fejlene.Det var noget Frederiksberg udnyttede godt for at holde sig inde i kampen vi kunne dog gå til pausen foran 3-0. 2 Halvleg var en helt anden historie fejlene blev mindre og tingene begyndte at glide for os .forwards havde mange gode rush op af banen og begyndte at domminere mere og mere. Vi var stærke i klyngerne og vandt også mange af deres bolde . 3 af vores scoringer kom også fra vores 3 række, fra en og samme mand Nico Vermaak Jeg vil også rose vores backs når man tænker på hvor meget vi har måttet bytte rundt pga af skader og igen i dag slap vi ikke Da Conny måtte udgå i 1 halvleg og mange ikke var med til kampen men de der var der gjorde det godt og så må vi sige tillykke til Casper med debut try.Frederiksberg har mange nye spillere som vi ikke har set før men de gjorde det godt og kæmpede hele kampen igennem og tak for det.Tillykke til man off the match numse og Nico.Tak til Dommeren og Frederiksberg.Og tillykke med en tiltrængt sejr. Næste hjemme kamp er lørdag d 27 okt mod CSR og samme dag spiller reserver og tidligere spillere osv mod et hold for Holland .Så hvis der er nogen som har lyst til en kamp og en  fest om aftenen så er de meget velkomne