Erritsø 36 Holstebro 26

Så blev vi igen vidner til et vanvittigt og spændende opgør mellem de to hold .En rigtig klassiker må man sige. Et Erritsø hold som startede som lyn og torden  De første 25 min .Vi sad fuldstændig på kampen det ene angreb efter det andet med velspillende forwards og en kæde som efterhånden fungerer rigtig godt og efter 20 førte Erritsø 19-0.Så var der vand pause .Den pause var ikke god for holdet da vi begyndte at tage let på tingene men det skal man ikke mod Holstebro som hurtigt får reduceret til 19-7.. 2 halvleg bølger lidt frem og tilbage vi får dog scoret til 26-7 og så troede alle at den kamp var vundet.Jeg ved ikke om folk var kogte eller trætte men vi begyndte at lave en masse fejl og så slår Holstebro til på 12 min 3 turnovers og tre missede første tacklinger så stod der pludselig 26-26.Os på side linjen troede det var løgn hvad var det der skete vi var ved at smide det hele væk og vi var nu lidt bange for at det her endte skidt.Der var 10 min tilbage af kampen.Men det var heldigvis et wake up call for holdet vi finder det gode spil frem og får scoret to gange og vinder kampen som vi bør gøre.Men det var en kamp mellem to gode hold flot og underholdende spil og stor ros til Holstebro som er et fremtidens hold i Dansk rugby. Tak til alle de fremmødte tak til dommeren tillykke til Erritsø med sejren. Man off the match Oste og Achmed. Til slut vil jeg sige til holdet kan vi fjerne de dumme fejl og dårlige perioder så ser det rigtig godt ud. Næste kamp er ude mod Århus d 01 sep kl 10.30