Erritsø 94-Odder 15

Der var høj solskin og folk var klar til 2 halvdel af sæsonen . Odder var første modstander og så på hjemme bane. Men det var ikke i starten til at se hvem der havde hjemme bane og var favorit på papiret. Odder startede friskt og alle deres unge spillere var opsatte på at vise at de havde udviklet sig og det må man sige de har . Efter 5 min førte de 5-0 og spillede godt.Vores første 15 min var præget af rigtig mange fejl og foræringer som gjorde at Odder var rigtig godt med vi får dog scoret et par gange men hver gang svarer udeholdet igen ,så efter 25 min fører vi 24-15. Men så var vi også igang og Odder kunne ikke længere følge med. vi laver et par flotte scoringer og går til pause foran 38-15. 2 Halvleg var der kun et hold på banen 56 point scorede vi og halvdelen af dem stod der Conny på . Hele holdet spillede godt og var rigtig gode i support og mest af alt lignede vi et hold som fungerede rigtig godt. Det gav os vores største sejr i mange år. Så må vi bare håbe at vi kan følge det op de næste par kampe. Tillykke til hele holdet og man off the match (som jeg ikke ved hvem blev) tak for kampen til Odder og dommeren. Husk næste hjemme kamp er allerede på lørdag kl 14-00 mod Holstebro