Sejr nummer to i hus…..

Lindø – Erritsø 0-52, (0-19)
Ja i har læst rigtigt. Vi vandt 52-0 over Lindø i Odense… Er vi så glad? Selvfølge……..
Beskeden kom hurtigt via de elektroniske media, tak og lov for det…
Så kom detaljerne da spillerne kom hjem. Det var noget med de altså hele holdet var lidt sløv de første kvarter i kampen, ups begge halvleg. Det var nok noget med at få banket det sommer støv ude af lemmerne. Det var vist forventet. De kom så vist igang med at spille det der kaldes rugby. Vores tredje kæde begyndte at fungere sammen og etablere godt spil som udmundede i et par scoringinger.
Så sket der noget med vores træner, som ifølge trommerne måtte ude på sidelinjen et par minutter, men ifølge nyhederne ikke helt tydligt om det var i første eller anden halvleg. Okay ligemeget hvilket halvleg så kunne han beskæftige sig med et nyt bierhverv. Måske kunne han lære noget….
Angående det med at lære noget. Drengene kunne lære noget med at være klare efter en pause, ligemeget om det er en sommer pause eller en kamp pause. De skal igang med det samme…..
Ikke efter et kvarters spil.
Spillerne kommer vist igang igen og score endnu flere gange for at vinde og henter et bonus point med hjem… Tilykke drenge.

P.S. Træneren er meget tilfreds at i kom til alle de træninger han lavede de sidste par måneder. Han håber i bliver ved med det…….