EGIF – RK Speed

Med Thomas Møller som anfører, tog vi i dag imod RK Speed på hjemmebane. RK Speed er helt klar en af favoritterne til DM titlen og har vundet alle deres kamp i 1 division øst i år. Vi var ramt af ikke mindre 8 afbud grundet skader, arbejde o.l.  Efter et par sløje præstationer mod Lindø/Odense og Ålborg må det siges at det var 15 meget fokuserede spillere der lagde ud fra start.

Vi spillede en rigtig god første halvleg og dominerede det meste af kampen i den periode. Især i klynge spillet var vi toneangivende og havde overtaget. Men desværre har Speed en rigtig stærk, hurtig og teknisk stærk kæde som straffer den mindste fejl hvilket vi måtte erkende de også gjorde mod os. For mange straffe og et gult kort til Holm betød vi gik til halvleg bagud 7-20. Kampen var stadig åben. I anden halvleg lagde Speed ud med at dominere men vi kom tilbage i kampen, dog stadig med for mange fejl og dårlige tacklinger fra hjemmeholdet. Det gør man ikke ustraffet mod et så ungt og stærkt hold som Speed.

Men alt i alt spillede vi noget af det bedste rugby i denne sæson, og generelt en flot kamp. Slut resultatet på 19 – 42 afspejler ikke jævnbyrdigheden, mere vores egne fejlrate. Men ingen tvivl om at kan vi holde niveauet fra første halvleg og få alle mand klar tegner det positivt i de næste kampe.
Dagens spiller blev fuldt fortjent Christoffer efter en rigtig flot præstation.