Erritsø – Lindø 21-20(7-10)

Erritsø kan takker Kristoffer for alle de vellykkede spark i denne kamp.
Magen til rodet, tæt, og spændende kamp er ikke set i langt tid her på banen. Hvis det skylles de kendelse som set var meget ensideet eller hvad skal jeg ikke sige.
Det skulle går omkring tolv minutter inden den første scoring falder. Kristian Fiji Meldgaard kommer igennem og lægger bolden første gang. Kristoffer sparker over og vi er i front. Resten af halvlegen former sig således at Lindø/Odense forwards dominere banen. Vi for ikke gang i vores spil, hvad enten det var backs spil eller forwards spil. Lindø/0dense forwards pressede os til at lave fejl. Via disse kendelser så bliver vi presset. Det lykkes Lindø/Odense at komme frem via deres forwards til to scoringer uden at sparke over.
Anden halvleg bibeholder Lindø/Odense presset og øger deres føring med endnu en scoring uden den efterfølgende spark. De efterfølgende minutter er der hårdt kamp om bolden, banen og diskutabel kendelser. Der blev gået til den. I løbet af et par minutter er Vi igennem med et par scoringer. Kristian Fiji kommer igennem og score sin anden scoring og kort tid efter er Kasper igennem med hans første. Kristoffer levere to vellykkede spark. Vi er kommet i front igen. Der mangler få minutter tilbage i kampen. Lindø/Odense sætter alt ind i angrebet. Alle kommer på overarbejde. På ny blev det gået til den. Så kommer scoring. Den falder til Lindø/Odense. Kan deres sparker levere? Nej det kun han ikke. Vi vinder jubiiiii.