Erritsø – Aalborg 46 -17(24-5)

 

Dette var denne halvårets sidste hjemme kamp.
Der var fanatisk vejr, lidt overskyet og lidt sol og lidt vind. Der var mødt en hel del tilskuer op. Blandt dem nogle gamle kendinger. Det var dejligt at se dem igen.

Tilbage til kampen. Aalborg får et skidt start. Et dårligt opspark. En klynge til Erritsø. Et angreb derfra og inden vi se os om er Erritsø i front. Christian Meldgaard score kampens første point. Poul Lykkegaard øger med to ekstra point idet han sparker over. Unge Christian Meldgaard kommer til at laver flere scoringer i denne kamp. Erritsø bibeholder teten.
Erritsøs formå at score fire gange i alt i første halvleg. Det var fedt. Det gode ved disse scoringer var den support som var med spilleren med bolden. Vedkommende havde et hav af afleverings muligheder. Det var godt. Men modtageren af bolden set fra Erritsøs side må har smurt sig med et eller andet. Der var alt for mange bold tabt i de afgørende øjeblikke. Alligevel lykkes det at gennem føre angrebet med den afsluttende scoring. Angående det support så må man indrømme at det var glædeligt at alle deltog, de tunge og de hurtig. Det var sådan hele kampen igennem.
Aalborg var med i kampen. De var ikke kørt ude på sidelinjen. Deres forwards skabt megen ravage omkring Erritsøs fem meter linje. Her lykkes det dem at afprøver Erritsøs forsvars disciplin og deres vilje til at forsvar sig så det batter. Inden halvlejen var omme havde Aalborg vist at de kunne reducere. Med hurtig moves med bolden lykkes det dem at komme helt udenom og forbi Erritsø forsvar og score deres første point.
For at skrive om noget andet. Inden halvlegen var omme så sket det noget som er typisk indenfor rugby. På grund af skader og spillere bad Aalborg om ikke de kunne låne en spiller. Erritsø var med på vognen og kampen og den gode og fair spil kunne hermed fortsætte.
Anden halvleg fortsatte hvor den slap. En hurtig scoring fra Erritsø fulgt oppe med tre andre. Aalborg var også med på vognen. De scorede to gange.
Erritsø havde det med at komme hurtigt forbi Aalborg i midten af banen. Det med at spille og support hinanden kom tydeligt frem her. Det at lokke modstander ind i den ene side for så at spille hurtigt og bredt lykkes også for Erritsø her. Til gengæld viste Erritsø forsvar at de er blevet mere disciplinerede indenfor deres egne 22 meter linje. De straffe som Aalborg fik, var begået udenfor ovennævnte linje. Her havde Aalborg ikke deres sparker som kunne reducere flere gange. Erritsø havde stadig besvær med at stoppe Aalborgs angreb indenfor de første par offloads. Det var som om ingen kom op og tacklede bold holderen her. Hver gang det tackling mislykkedes så kom Aalborg angrebet bedre i gang.
Kampen fik to topscorer. Erritsøs kamp topscore blev Christian Meldgaard med tre scoringer. Klubbens top try scorer er stadig Elisha Awvor med fire scoringer i alt. UPS: DET PASSER IKKE: KRISTOFFER BORSHEIM ER KLUBBENS TOP SCORER MED HELE 5 TRIES…..Det bliver spændende at se hvem vinder…… Kampens andre scorer var Kristoffer Borsheim 10, Nicolai Lyngård 5, Poul Lykkegård 4, Kevin Harmon 2.