300 børn og unge spiller lørdag rugby i Erritsø

Lørdag 29. april er Erritsø GIF Rugby vært for årets første DM-runde i rugby for ungdomshold. Græsbanerne ved Erritsø Idrætscenter vil derved blive befolket af godt 300 børn og unge fra rugbyklubber i hovedstaden, Sjælland, Fyn og Jylland. De mange ungdomsspillere er fordelt på 27 hold, som skal kæmpe mod jævnaldrende om at score fleste points i spillet med den ovale bold.

Trænere, dommere og mange frivillige vil gøre deres til, at DM-runden i Erritsø bliver en ny god sportslig og social oplevelse for de mange børn og unge. Langt de fleste børn og unge, der spiller rugby, er drenge. Men DM-runden i Erritsø får også deltagelse af enkelte pigehold. Ungdomsansvarlig i Erritsø GIF Rugby, den tidligere landsholdsspiller Jan ”Bubsi” Nielsen siger om stævnet:

Vi glæder os rigtigt meget til at byde alle velkommen til årets første DM-runde Vi har fra Erritsø GIF Rugbys side gjort alt, hvad vi kan for at skabe nogle gode rammer for alle ungdomsspillere, trænere og tilskuere, så alle kan få en rigtig god dag i rugbyens tegn. Vi vil meget gerne invitere alle til at kigge forbi vores anlæg i Erritsø for at se noget ungdomsrugby. Alle er meget velkomne.”

DM-runden ved Erritsø Idrætscenter starter lørdag kl. 11.30 og slutter med finaler kl. 16.